NumNum

NumNum

NumNum digitaliseert de werking van zelfstandigen en KMO’s aan de hand van hun zeer gebruiksvriendelijke facturatie-software. Het werd tijd om de kracht van hun software over te brengen naar het brede publiek. Er werd een nieuwe, frisse branding uitgewerkt en we bouwden op basis van een doordachte strategie een gloednieuwe website. Het resultaat? Een verdubbeling van het aantal bezoekers!

Bekijk de website

Website Altex

Altex Raamdecoratie

Hoe wij klanten ondersteunen in hun groei door een online strategie die echt werkt? Dat ervaarde Altex Raamdecoratie als geen ander. Sinds de vernieuwing van hun website, aangevuld met gerichte campagnes via Google en Facebook, is de lead generation via die weg maar liefst verdubbeld. We blijven ondertussen de vaste online partner, met updates van de projecten, nieuws, productwijzigingen, …

bekijk de website

Website Leon Sagaert

Leon Sagaert

Sinds jaar en dag is Leon Sagaert uit Meulebekeeen begrip als het op motoren en fietsen aankomt. Na de vernieuwing van de winkel was het tijd om ook de website in een nieuw jasje te steken. Het aanbod van tweedehands motoren moet dagelijks aangepast worden. Daarom bouwden wij een website dat heel eenvoudig is om te beheren. Daarnaast volgden we nauwgezet de lay-out voorschriften van Husqvarna en GasGas wat resulteerde in een aantrekkelijk en modern design.

bekijk de website

mockup website schrijnwerken-vanacker.be ontwikkeld door Webfluence.

Schrijnwerken Vanacker

Ambacht in het atelier en een piekfijne afwerking op de werf. Ze typeren de broers Vanacker en hun werk. We vertaalden hun schrijnwerk naar een website die informeert, maar bovenal inspireert. Met veel beelden en een strakke, hedendaagse huisstijl. De stijlvolle site verhoogde de leads voor Schrijnwerken Vanacker aanzienlijk.

bekijk de website

Bedrijf Plantcare uit Pittem

Plantcare

De kunst om planten perfect op te kweken is diep geworteld bij Plantcare. Online zaadjes planten is minder hun expertise. Webfluence bouwde een website, die meer aansluiting vindt bij het professionele segment. Precies waar ze als verdeler voor groothandels aansluiting willen vinden.

Bekijk de website

Voorstelling website belistate.be ontwikkeld door Webfluence

Belistate

Als regionaal vastgoedmakelaar is Belistate hét immokantoor uit Sint-Eloois-Winkel en omstreken. We ontwikkelden een aantrekkelijk en informatieve website waar de bezoeker alle nodige informatie kan vinden over Belistate. Daarnaast werkten we een koppeling uit met het vastgoed platform Zabun waardoor de panden van Belistate automatisch op de website te zien zijn. 

bekijk de website

Mockup van de website van DW-Technics, ontwikkeld in Drupal door Webfluence.

DW-Technics

Als installateur van sanitair en centrale verwarming tot duurzame technieken voor hernieuwbare energie is DW-technics dé partner als het gaat over de toekomst van jouw woning. Wij bouwden een aantrekkelijke en informatieve website dat de diensten van DW-technics duidelijk visualiseert. Dit deden we aan de hand van krachtige SEO-teksten en een professionele lay-out.

bekijk de website

voorstelling website textielbedrukkingen.be ontwikkeld door Webfluence

Textielbedrukkingen

Een tool waar de klant de bedrukking op een textielproduct zelf kan configureren is niet zo uitzonderlijk. Dat die tool meteen achterliggend een volledige prijsberekening maakt, die in een heldere offerte giet en doormailt naar de klant? Dat extra laagje technologie voorzagen wij in een uniek systeem op maat.

bekijk de website

Jouw onderneming
versterken op het web?